VAN / EDREMİT - 30 Ağustos Ortaokulu

Bir   3.lük

Kızlarda    ;    Bir   1.lik

Üç   2.lik ve

Dört 3.lük elde etmiştir.

* Ayrıca Korfbol Yıldızlar müsabakalarında Van 4.sü olmuştur

Ara

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Duatlon Yarışmasında Yıldız Kızlar B kategorisinde öğrencimiz Belinay KİYAT  il 1. si  olarak altın madalya kazanmıştır.

Yıldız Erkekler A kategorisinde ;

Rıdvan KARA Bisiklette altın madalya , Duatlonda altın Krosta bronz madalya kazanmıştır..

Bilal KARA ise Krosta iki bronz Duatlonda bir gümüş bir bronz ,bisiklette ise gümüş madalya kazanmıştır.

Abdulsamet BAYSAL Duatlonda iki bronz , Krosta bir  bronz madalya kazanmıştır.

Delil Çakar Duatlonda 5.lik madalyası almıştır.

Hüseyin KODAŞ Krosta bronz madalya kazanmıştır.

Hatip Fırat KIPÇAK Bisiklette bronz madalya Kros ve Duatlonda 4.lük elde etmiştir.

Ara

Grekoromen Güreş İl 1. M.İsa Manto, il 2. Enes Ertaş olmuştur.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü yapılan törenle kutlandı

Ara

Okulumuzda her ay düzenlenen ayın temiz sınıfı ve ayın öğrencisi etkinliğinde sınıflar ve öğrenciler başarı belgelerini aldılar.

Ara

30 Ağustos İlköğretim Okulu'nda yaklaşık 5 yıldır Müdür Yardımcısı olarak çalışan Nizam Korkmaz , norm kadro fazlasına düştüğü için görevinden ayrılmıştır.Öğretmenler odasında yapılan veda toplantısında okul müdürümüz Erdal ÇİFTÇİ yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti , Müdür Yardımcımız Nizam KORKMAZ ise çalıştığı süre zarfında bu okulda bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Yapılan kısa konuşmanın ardından çalışma arkadaşlarıyla helallik isteyerek ayrıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.Törende özel eğitim sınıfı ve  öğretmenleri Ebru Kisak Demir ve Ümit Yılmaz ile birlikte düzenlemiş oldukları müzikli gösteri büyük beğeni topladı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. İlk olarak öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerin katılımıyla pastalar kesildi Van Valiliği'nin hediyesi kitaplar dağıtıldı.Okul müdürümüz Erdal ÇİFTÇİ günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı.Ardından okul bahçesinde öğrenci ve velilerin katılımıyla genel bir kutlama töreni düzenlendi.Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Pınar Güneş BAYAR Teddy'nin hikayesi adlı konuşmayı yaptı.3/D Sınıfı öğrencileri de orotoryo gösterisi sundu.

Kas

30 Agustos ilkokulu Ortaokulu sportif ve kültürel faaliyetlerde elde ettiği başarıları eğitim alanında da sürdürmeye devam ediyor.30 Agustos ilkokulu Ortaokulu tarihinde ilk kez bir öğrenci deneme sınavlarında 500 tam puan alarak büyük bir başarı göstermiştir. 3/D Sınıfı öğrencisi Neva BİTİK ve sınıf ogretmeni Abdulkadir KARATABAN'I tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Van'da düzenlenen Yıldız Kros Yarışmasında okul öğrencilerimiz takım olarak il 4. sü olmuşlardır

Yıldız Erkekler ve Kızlar İl Geneli Dart turnuvasında öğrencilerimizden

Zeynep Tuci Van 2. si

Yasin Tanrıverdi Van 2. si

Yahya Kiyat ise Van 3. sü olmuştur.

Öğrencilerizden Azade Keskin ise Centilmenlik ödülü almıştır.

Kas

15 Temmuz 2016 yılında ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe planının yıldönümü etkinlikleri okulumuzda gerçekleştirildi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Okulumuzun uygun yerlerinde panolar düzenlendi.Ayrıca 15 Temmuz Şehitlerini Anma ile ilgili okulun resmi gazetesi düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları coşkuyla kutlandı.Okulumuzun müzik öğretmeni Gökan Yacan eşliğinde okul korosu tarafından "Cumhuriyet" adlı şiir okundu.Bununla birlikte orotoryo çalışmaları , şiirler , şarkılar okundu.